Symboliek tot leven brengen

 

Hoe werkt de energiehuishouding precies?

En wat kun je ermee?

 

Duur: De cursus bestaat uit 7 modules van elk 3 uur met daarin 15 minuten pauze.

Voor wie:  Mensen die willen weten en ervaren hoe hun energiehuishouding werkt. De groep bestaat uit minimaal 12 personen. De cursus wordt ondersteund met een power-point presentatie.

Prijs: € 35,00 per module, dus 7 x € 35,00 = € 245,00 totaal.

Een cursus van 7 modules waarin theorie en praktische vaardigheden aan bod komen om het energieveld en de energiestromen in balans te houden. Hierdoor kan men het energieveld en de energiestromen met sprankelende kleuren vitaliseren. Iedere keer wordt u meegenomen door een wereld waarin uw levenskracht centraal staat. Hoe de werking van bepaalde symbolen toepasbaar is op onszelf, wat het elektromagnetische lichtspectrum met ons doet en hoe ons energiestelsel werkt met onze fijngevoelige zintuigen.

Een ademhalingsmethode, beweging van lichaam, visualisatie, geleide meditatie en fijngevoelige zintuig techniek wordt gebruikt om energiewerking te ervaren. Tevens gaan we nog een symbool tot leven brengen, namelijk de Mercuriusstaf. Ter afsluiting passen we op bijzondere wijze de kracht van het gesproken woord toe. Oude overleveringen, gnostiek, wetenschap en religieuze tradities vormen de theoretische onderbouwing van deze cursus.

In de eerste module ‘Symbool in beweging’

leren en ervaren we de kracht van de acht. Dit gebeurt door het uitoefenen van specifieke lichaamsbewegingen en het toepassen van een ademhalingscyclus waarmee we de hersengolven beïnvloeden. Over het algemeen functioneren de hersenen op een hoge frequentie, de bèta-golven. Ik kan u leren uw hersengolven te beïnvloeden waardoor u zelf uw hersenen kunt ontspannen. Hierdoor kan men een ontvangststation zijn voor meer subtiele aspecten van de eigen geest en hogere dimensies.

In de tweede module ‘Kleurenspectrum’

behandelen we de golffrequenties van de kleuren van het licht, de pigmentkleuren en de uitwerking van kleuren op onze gezondheid.

In de derde module ‘Energiestelsel’

gaan we in op de werking van energie in ons lichaam, in het bijzonder op het elektromagnetische veld om ons heen, en de energiebanen met de energiepunten. Ook besteden we aandacht aan de verschillende energielichamen die we hebben, zoals het emotionele, mentale en geheugenlichaam.

In de vierde module ‘Zintuigen’

komen de fijngevoelige zintuigen aan bod. Ook zullen we uitgebreid ingaan op buitenzintuiglijke vermogens en de toepassing daarvan op onszelf en onze omgeving.

Tijdens de vijfde module ‘Geestelijk kleurenspectrum’

worden twaalf spirituele lichtstralen behandeld. Met gebruikmaking van ons ‘derde oog’ zullen we trachten de lichtkracht in onszelf op te wekken.

De zesde module brengt de ‘Mercuriusstaf’

tot leven. Dit oude symbool beeldt het balanceren van energieën uit en laat een verbinding zien
met het bovenbewuste. Het symbool heeft evenals de acht een geneeskrachtige werking.

De zevende en laatste module ‘Communicatief vermogen’

gaat over het sturen van kleuren naar plekken die vitalisering behoeven. Hierbij maken we onder meer gebruik van ons keelchakra door middel van het uitspreken van affirmaties (bekrachtigingen) en invocaties (aanroepen van het licht).

 

  Aanmelding Cursus

  Contact gegevens

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam(verplicht)

  Functie

  Organisatie

  Adres

  Postcode

  Plaats

  Telefoon

  Je e-mail (verplicht)


  Cursist gegevens