Massage

Ik geef massagebehandelingen met stevige massagetechnieken om pijn te verminderen in uw spieren, weefsel en gewrichten en om uw bewegingsapparaat te versoepelen en ontspanning te bereiken. Met technieken uit de sportmassage en drukpuntmassage worden lichamelijke ongemakken opgespoord, vastzittende spieren losgemaakt en de verhardingen opgelost.

Door bijvoorbeeld stress, overbelasting en of te weinig beweging kunnen blokkades in het lichaam ontstaan. De spieren voelen stijf, de huid voelt trekkerig en gewrichten kunnen stijf aanvoelen. Pijnlijke plekken in de rug of op andere plaatsen in ons lichaam voelen vaak als een ‘knoop’ aan. Dit zijn plekken waar zich afvalstoffen hebben opgehoopt. De spierverhardingen, ofwel myogelosen of triggerpoints, moeten dus worden losgemaakt om de pijn weg te nemen.

Bij naderende en gedane operaties is massage bedoeld voor een goede doorstroming waardoor het helend vermogen wordt bevorderd.

De klachten die ik behandel met massage zijn o.a.:
Hoofdpijn, nekpijn, rugpijn, stijve spieren, vermoeide benen, handen en voeten problematiek, littekenweefsel en verklevingen en spierpijn na duursport.

Duur: vanaf een half uur
Prijs: per uur € 65,-

  Aanmeldformulier: Massage

  Firma

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoon nr

  Zo heb ik u gevonden

  Je bericht