Layakuur – Ideaal vanuit het midden

 

Totale balans

 

Duur: De Layakuur duurt twee dagen. Per dag twee keer 3 uur.

Voor wie: Mensen die hun creativiteit willen vergroten en hun aandacht verscherpen.
De groep bestaat uit minimaal 8 personen.

Prijs: De prijs bedraagt  € 225,= p.p.

 

Tijdens een Layakuur breng je jezelf naar het evenwicht van voelen, denken en doen.
Het woord ‘Laya’ betekent in het Sanskriet: het middelpunt van de cirkel. Het is een etherisch neutraal middelpunt. We vinden dit punt terug binnen het symbool van de acht, de lemniscaat en als het punt in de golfbeweging waar de energiestroom van richting verandert. Deze golfbeweging staat ook wel bekend als de T’ai chi. Tegenwoordig wordt er gesproken over nulpuntenergie. Ik gebruik graag het word Laya omdat ik authenthiek wil blijven.

Balans

Ik leer u dat centrale punt van balans te ervaren. In esotherische termen wordt dit het Layacentrum genoemd. Vereenzelvigd met dit Layacentrum, zijn we in staat de kracht van vitaliserende energie te sturen. We ervaren dat we in harmonie zijn met de polaire krachten, de zogenaamde Kundalini; men wordt de spil in de rondwentelende sfeer van creatieve kracht en ervaart een helikoptervieuw.  Met ander woorden U leert in uw eigen kracht te staan.

 

Beweging

Alles wat uit het Layapunt stroomt, wordt actief leven; het wordt in de vortex van beweging getrokken. Dit is mogelijk door de elektromagnetische werking van ons lichaam, waarvan het bestaan zowel door wetenschappers als spirituele genezers is aangetoond.

 

Kuren in energie

Uitgangspunt bij deze kuur is om het middelpunt van het leven in onszelf te vinden. Om goed naar uzelf te kunnen luisteren. Deelname aan deze kuur zal uw creativiteit vergroten en uw aandacht verscherpen. U zult vol energie weer huiswaarts keren. Met de aangereikte methoden zult u zich voortaan beter kunnen concentreren en zult u kunnen handelen vanuit een harmonieuze staat van zijn. Achteraf kunt u de aangereikte technieken concreet toepassen op uw werk en in  uw privéleven en kunt u de opgedane inzichten doorgeven aan andere mensen om u heen.

 

  Aanmelding Layakuur

  Contact gegevens

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam(verplicht)

  Functie

  Organisatie

  Adres

  Postcode

  Plaats

  Telefoon

  Je e-mail (verplicht)


  Cursist gegevens