Dieren

Van dieren krijg ik informatie door in beelden, gedachten en gevoelens. Dit is een telepatisch contact met een dier. Deze intuïtive vorm van communicatie gebeurt op zielsniveau en vanuit het hart. De meeste dieren staan daar goed voor open.

Vaak geeft een dier aan wat er aan de hand is. Dit kan over allerlei onderwerpen gaan. Hoe het die zich voelt, waarom een dier eventueel niet meewerkt, angsten heeft, wat het dier bij een vorige eigenaar heeft meegemaakt, waarom het dier moeilijk omgaat met mensen, andere dieren of gebeurtenissen. Ook met overleden dieren is meestal contact mogelijk.

dieren

Recentelijk heb ik een aantal polo paarden gediagnostiseerd met bijpassende remedie. De eigenaar  kon daardoor zijn paarden precies helpen op de punten waar dat nodig bleek te zijn. Onlangs werd ik uitgenodigd op een boerderij die pas was gekocht om een bedrijf voor veulen opfok te gaan voeren. Ze vonden de energie niet goed aanvoelen en hadden mij gevraagd de energie weer in balans te brengen. Dat is gelukt en tot op heden is het een goedlopend bedrijf. Ik ondersteun een voltige amazone en haar paarden waardoor ze elkaar nog beter begrijpen en samenwerken.

Heeft u een dier waarvan u denkt dat het hulp nodig heeft, aarzelt u dan niet om contact op te nemen.

Duur: vanaf een half uur     
Prijs:  per uur  € 65,-

  Aanmeldformulier: Dieren

  Firma

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoon nr

  Zo heb ik u gevonden

  Je bericht