Zintuigtherapie:

Rust in het lichaam en ruimte in het hoofd

In mijn praktijk staat de mens als geheel centraal.

Zintuigtherapie richt zich op het in balans brengen en houden van het totale energiesysteem, waardoor het gevoel van vitaliteit en welzijn wordt versterkt. Ik communiceer via mijn fijngevoelige zintuigen om u als klant weer helemaal in een goede energiebalans te brengen. Samen veranderen we de vertroebelde kleuren weer in heldere kleuren.

Hoe gaat dit concreet in zijn werk?

Tijdens een behandeling ligt u op de bank en houd ik met mijn handen uw voeten vast. Ik kan op dat moment  een diagnose stellen over uw energiehuishouding. Dit doe ik met mijn intuïtieve paranormale gave.

Op verschillende niveaus kijk ik wat er gebeurt:

Op het fysieke vlak voel ik de ongemakken, die gekoppelt kunnen zijn aan een manier van denken, een gevoel, een herinnering of een situatie. Op een fijngevoeliger vlak kan ook de invloed van overledenen een rol spelen. Al die indrukken en de manier waarop de indrukken zich bij mij aandienen vertel ik aan u.

Mijn aanpak is oplossingsgericht, dat wil zeggen ik loods u door uw energiehuishouding op weg naar de punten in uw lichaam waar zich blokkades bevinden. Doordat ik uw voeten vasthoud, gaat uw energie stromen.  Dat kan voelbaar worden in uw lichaam, bijvoorbeeld door warmte en/of  tintelingen of door bepaalde plekken waar u zich van bewust wordt. Ik zie precies waar de energie blokkeert en waar deze belemmeringen kunnen worden opgeheven. Meestal heeft een blokkade een achterliggende oorzaak en is het benoemen van die oorzaak erg belangrijk voor herstel.

Wanneer u daar prijs op stelt, kan ik uw chakra’s bekijken en indien nodig, weer in balans brengen. Ik kan ook uw aura bekijken en in balans brengen. Vaak bekijk ik bij klanten hoe hun levensenergie eraan toe is. Als symbool is deze energie bekend als Mercurisstaf, Hermesstaf of Kundalini. Deze energie is te ervaren en te beïnvloeden.  Ik kan u helpen uw levensenergie weer geheel in balans te krijgen zodat u weer de mogelijkheid krijgt om op uw leven neer te kijken en te zien hoe u daarin functioneert. U ziet en voelt dan zelf weer wat de beste stappen zijn voor u om te nemen. In dit stadium overziet u het geheel weer. De kern van een probleem wordt helder om vervolgens een juiste keuze te kunnen maken.

Uiteindelijk is het doel van mijn therapie mensen inzicht te verschaffen in zichzelf, blokkades op te heffen en ze daardoor weer fit en vitaal te laten voelen. Dit verschaft helderheid van geest, emotionele stabiliteit en daadkrachtig handelen.

Mensen met uiteenlopende klachten en problemen op het gebied van relatie, werk en gezondheid vinden baat bij een zintuigtherapeutische behandeling.

Duur: 1 uur   Prijs:   € 70,= 

  Aanmeldformulier: Zintuigtherapie

  Firma

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Telefoon nr

  Zo heb ik u gevonden

  Je bericht